Propaganda verde

EcoStiri [7]

21 februarie 2016 Propaganda Verde Infoverde
vizite 102

-Încălzirea pe bază de pompe de căldură nu mai e considerată de mult de domeniul experimentalului. La ora actuală, mai mult de 70% din casele noi construite în Europa de Vest sunt încălzite cu diverse sisteme de pompe de căldură.
-Încălzirea pe bază de pompe de căldură nu mai e considerată de mult de domeniul experimentalului. La ora actuală, mai mult de 70% din casele noi construite în Europa de Vest sunt încălzite cu diverse sisteme de pompe de căldură. Sistemele de încălzire cu pompe de căldură sunt printre cele mai eficiente pe piaţă
-În doar 67 de localităţi din România mai funcţionează sisteme centralizate de încălzire. Adică 2% din toate localităţile. În majoritatea cazurilor, sistemele de transport sunt depăşite şi produc pierderi.
-Mintea poate conştientiza doar trei lucruri în acelaşi timp. Încercarea de a jongla cu mai mult de trei duce la o pierdere a capacităţii de concentrare şi a informaţiilor aferente
-Din reţeaua de 1.000 de kilometri de conducte aflată sub Capitală, doar 0,6% a fost reparată în acest an. În aceste condiţii, avariile vor ţine în frig cartiere întregi în iarna care vine.

vizite 102
Mergi pe prima pagina
Propaganda verde © 2022 . Designed by: Livedesign